CubicFun 3D trbeli puzzle - vilghr pletek Infovonal:06-70/3322-622 24-48 rs MPL kiszllts az orszg egsz terletre, 10.000,-Ft felett ingyen.
3D puzzle webruhz
Pickpackpont: 590,-Ft orszgosan, 4 munkanap
Ingyenes tvtel Ft.
KosrKosr
Ttelek szma: 0 db
Foldal
j termkeink
Adataim
Kosr
 
 
Kategrik
Gyorskeress

jdonsgok
3D puzzle: Titanic 3D puzzle jármû makettek
3D puzzle: Titanic 3D puzzle jármû makettek
2.740,00 Ft
Termk toplista
 
Foldal 
Az ruhz kezelse
Az ruhz kezelse
Az ruhz kezelse

Az ruhzban mind vgfelhasznl, mind viszontelad, mind nagykeresked egyarnt a sajt kategrijra vonatkoz rakon vsrolhat.

Bngszs

Termkeinkrl az ruhzban n tjkozdhat rendels feladsa nlkl is. Ebben az esetben adatainak megadsa nem szksges. A bejelentkezs s regisztrci nlkl trtn bngszs kzben is kivlaszthat termkeket, amelyek egy tmeneti trolba kerlnek, s ha n regisztrlja magt adatai megadsval ezen cikkek azonnal megrendelhetek, gy nem szksges, hogy bejelentkezs utn jra kivlassza azokat. A Cubicfun termkek kategrikra vannak bontva, melyet egyszeren kivlaszthat a termk kategrira kattintva.

Rendels

Rendelst csak beregisztrls utn, a szlltsi s szmlzsi adatainak megadsval kldhet. Lehetsg van eltr szlltsi s szmlzsi cm megadsra is, gy akr ajndkot is kldhet ruhzunkbl. A regisztrcit megelzen, vagy kveten kosarba elhelyezheti a kvnt termkeket. Itt vlaszthat fizetsi s szlltsi mdot. ruhzunkban 10.000,-Ft alatti rendels esetn elreutalsnl 795,-Ft, utnvtnl 998,-Ft brutt szlltsi kltsget szmolunk fel, 10.000,-Ft feletti rendels esetn nincs szlltsi kltsg. A rendszer a rendels befejezsekor figyelembe veszi a vsrls vgsszegt, gy nnek az aktulis djat ajnlja fel kivlasztsra.
 
Szlltsi informcik | Az adatkezelsrl | Az ruhz kezelse | Kapcsolat
Regisztrci | Bejelentkezs
Powered by Webshop hun V1.071S A shopot ksztette: Mezőfi Istvn ::: www.netprog.eu
Szilveszteri cikkek