CubicFun 3D térbeli puzzle - világhírű épületek Infovonal:06-70/3322-622 24-48 órás MPL kiszállítás az ország egész területére, 10.000,-Ft felett ingyen.
3D puzzle webáruház
Pickpackpont: 590,-Ft országosan, 4 munkanap
Ingyenes átvétel Fót.
KosárKosár
Tételek száma: 0 db
Főoldal
Új termékeink
Adataim
Kosár
 
 
Kategóriák
Gyorskeresés

Újdonságok
3D puzzle: Burj Al Arab Cubicfun 3D épületmakett
3D puzzle: Burj Al Arab Cubicfun 3D épületmakett
2.450,00 Ft
Termék toplista
 
Főoldal 
Az áruház kezelése
Az áruház kezelése
Az áruház kezelése

Az áruházban mind végfelhasználó, mind viszonteladó, mind nagykereskedő egyaránt a saját kategóriájára vonatkozó árakon vásárolhat.

Böngészés

Termékeinkről az áruházban Ön tájékozódhat rendelés feladása nélkül is. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A Cubicfun termékek kategóriákra vannak bontva, melyet egyszerűen kiválaszthat a termék kategóriára kattintva.

Rendelés

Rendelést csak beregisztrálás után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával küldhet. Lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. Áruházunkban 10.000,-Ft alatti rendelés esetén előreutalásnál 795,-Ft, utánvétnél 998,-Ft bruttó szállítási költséget számolunk fel, 10.000,-Ft feletti rendelés esetén nincs szállítási költség. A rendszer a rendelés befejezésekor figyelembe veszi a vásárlás végösszegét, így Önnek az aktuális díjat ajánlja fel kiválasztásra.
 
Szállítási információk | Az adatkezelésről | Az áruház kezelése | Kapcsolat
Regisztráció | Bejelentkezés
Powered by Webshop hun V1.071S A shopot készítette: Mezőfi István ::: www.netprog.eu
Szilveszteri cikkek