CubicFun 3D térbeli puzzle - világhírű épületek Infovonal:06-70/3322-622 24-48 órás MPL kiszállítás az ország egész területére, 10.000,-Ft felett ingyen.
3D puzzle webáruház
Pickpackpont: 590,-Ft országosan, 4 munkanap
Ingyenes átvétel Fót.
KosárKosár
Tételek száma: 0 db
Főoldal
Új termékeink
Adataim
Kosár
 
 
Kategóriák
Gyorskeresés

Újdonságok
3D puzzle: CityLine New York City CubicFun 3D híres épület makettek
3D puzzle: CityLine New York City CubicFun 3D híres épület makettek
5.740,00 Ft
Termék toplista
 
Főoldal 
Az áruház kezelése
Az áruház kezelése
Az áruház kezelése

Az áruházban mind végfelhasználó, mind viszonteladó, mind nagykereskedő egyaránt a saját kategóriájára vonatkozó árakon vásárolhat.

Böngészés

Termékeinkről az áruházban Ön tájékozódhat rendelés feladása nélkül is. Ebben az esetben adatainak megadása nem szükséges. A bejelentkezés és regisztráció nélkül történő böngészés közben is kiválaszthat termékeket, amelyek egy átmeneti tárolóba kerülnek, s ha Ön regisztrálja magát adatai megadásával ezen cikkek azonnal megrendelhetőek, így nem szükséges, hogy bejelentkezés után újra kiválassza azokat. A Cubicfun termékek kategóriákra vannak bontva, melyet egyszerűen kiválaszthat a termék kategóriára kattintva.

Rendelés

Rendelést csak beregisztrálás után, a szállítási és számlázási adatainak megadásával küldhet. Lehetőség van eltérő szállítási és számlázási cím megadására is, így akár ajándékot is küldhet áruházunkból. A regisztrációt megelőzően, vagy követően kosarába elhelyezheti a kívánt termékeket. Itt választhat fizetési és szállítási módot. Áruházunkban 10.000,-Ft alatti rendelés esetén előreutalásnál 795,-Ft, utánvétnél 998,-Ft bruttó szállítási költséget számolunk fel, 10.000,-Ft feletti rendelés esetén nincs szállítási költség. A rendszer a rendelés befejezésekor figyelembe veszi a vásárlás végösszegét, így Önnek az aktuális díjat ajánlja fel kiválasztásra.
 
Szállítási információk | Az adatkezelésről | Az áruház kezelése | Kapcsolat
Regisztráció | Bejelentkezés
Powered by Webshop hun V1.071S A shopot készítette: Mezőfi István ::: www.netprog.eu
Szilveszteri cikkek